För mycket

Varför när man har för mycket att göra att man inte får något gjort?
Känner mig så kraftlös när jag har massa energi att ge.
Rannsaka dig själv och kom med ett bra svar efteråt som du stolt kan hålla fast vid.

Stress

Är för mycket, flytt, plugg, städ och hunden som ska flytta. Sen alla som vill att man ska ha tid över. Jag vill så mycket just nu men jag har ingen som helst energi. Jag är sur och vresig och tankarna är på ett ställe i stort sätt hela tiden.

Är det normalt att det är så, såhär länge?

Ehe

Igår fick jag reda på att FTW betyder For the Win och inte Fuck the Way.. Fan vad stupid jag är.

En bra dag

Dagen har varit lång, men bra.
Uppe vid åtta, vaknade av mig själv? Iväg senare och klippa mig. Ville göra en förändring så körde på en sidecut. Mycket nöjd!Inte världens bästa bilder, men ja:)

Efter det blev det fika med Malin, Syster och Jesper. Gå lite i affärer och även till bibblan.








Granskningen fortskrider i hög nivå och jag har svårt att hänga med!

Jag finns fortfarande kvar!

Så igår var dagen fullspäckad med raspning av hästarnas tänder och sen pluggpluggplugg. Direkt efter hade jag lovat bort mig till Anni och Victor på kaffe. Det var supertrevlig! Var så himla skönt att få träffa Denice igen, hon har varit en sådan stor del av mitt liv och det har känts så himla tomt utan både henne och honom. Denice var överlycklig och vi hade roligt på hennes rum, hon och jag. Hon var min mamma och jag hennes dotter, samtidigt berättade hon också att hon var rädd för troll, där löstes det problemet:)! Fina unge. Har ju varit jobbigt att träffa henne innan, var lättare nu. Tror jag.
Efter igår är tankarna många, jag måste hela tiden övertala mig själv varför och jag är så trött på det.
Som jag nämnt så läser jag nu. Pluggar på Komvux en termin där kag bland annat läser Psykologi nu, det mest interssanta med det är hur jag kommer underfund med mig själv. Varför jag varit som jag varit och varför jag har så himla svårt för att ge hän helt för andra. Jag måste hela tiden ha kontroll, och det har jag ju inte om jag bara låter mig "tas" hand om eller ger efter helt i ett förhållande? Men jag är så rädd för att bli sårad eller besviken. Men om man aldrig testar så vet man ju inte om man kan? Sårad blir man i vilket fall annars.
Sanningen gör ont, speciellt när jag nu måste tänka på det även i skolan då jag inser hur jag faktiskt varit och fungerar. Förlåt mig.
Så nu har jag fått skriva av mig det med, jag kan ju inte prata om det då jag inte får. Jag är ju faktiskt dum i huvudet. Vilket är intressant benämning på mig. Men så är mycket mörjligt att vissa tycker då alla människor inte tycker samma får man dras med det mesta! Även att man är en underbar människa. fast.. Det är ju inte lika jobbigt att ha med sig i tankarna än folk som tycker illa om en.
Nu har jag varit tillräckligt "egoistisk" och skrivit om mina tankar, de jobbiga. Så nu till något helt annat:

Infall

Mustaschs nya album är helt fantastiskt!

En inblick

Det är ganska svårt att komma igång, trodde det skulle vara lättare denna gången att skriva.
Så, hästar. Fina djur. Haha. Just nu inte så mycket med de, jobbat i ett år nere i Skåne och flyttade hem lite innan jul pga  v ä l d i g t  speciell arbetsgivare. Där jobbade jag iallafall med att rida in unghästar och vara försökskanin på vild/nya hästar!
Det jag sysslar med nu är Like no Other, Rebeckas unghäst. Nyligen igångsatt efter vila och ska nu matchas inför 3 årstesten. En mycket bra unghäst, väldigt bra huvud. Ska bli roligt att bestämma helt själv i jämförelse när man har någon annan som ska ge dumma råd som själv aldrig suttit på hästen.
Det är väl i stort sett vad jag sysslar med just nu. Saknar dock "mina" fina dressyr hästar .. (hoppryttare egentligen).

Sen måste jag också tillägga att Whitney Houston hittats död inatt. Mycket sorgligt på en bra sångerska.
Dagens bild:

Kickstart

Tänkte göra ett nytt försök med det här.
Behöver skingra mina tankar och vad kan vara bättre än att skriva.
Inte för att jag kommer dela med mig av det djupaste, men skriva om ytan kanske underlättar en hel del.
So I hope.
Försökt ändra med bloggen men tji fick jag. Har ingen aning om vad jag håller på med och den vägrar byta profilbild?
Den här bloggen kommer handla om mitt liv från de flesta sidor. Mina vänner, hästarna, pluggande/jobb, tankar och livet ur mitt perspektiv.
Alla möjliga kommentarer är välkomna, yttrandefrihet är prio ett.
Let´s get started?
Inridning av 3 årigt sto till 3 årstesten .Inridning av 3 årigt sto.
Förfest

RSS 2.0